Consilierul local Florin Ghiorghiţă: Îmi exprim dezacordul ca terenul Victoria să fie transformat în cimitir

Florin Ghiorghita
Florin Ghiorghita

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă şi- a exprimat dezacodrul privind  extinderea cimitirului Pacea pe terenul de sport din apropiere. Ghiorghiţă a spus că trebuie să se ţină cont şi de cei care rămân „pe lumea aceasta, nu numai la cei care duc”. El spune că trebuie găsită o soluţie pentru locurile de veci, dar fără a-i deranja pe cei care vor să practice sport.

Îmi exprim dezacordul ca terenul Victoria să fie transformat în cimitir, pentru că este investiţia oamenilor din municipiul Botoşani de ani de zile. Este o investiţie importantă a municipalităţii la acel teren de sport. Avem copii şi vrem să avem terenuri de fotbal. Până la urmă, nu trebuie să transformăm o stradă întreagă în cimitir, mă refer la strada Pacea„,  a spus Ghiorghiţă.

One thought on “Consilierul local Florin Ghiorghiţă: Îmi exprim dezacordul ca terenul Victoria să fie transformat în cimitir

  1. Pai domnu primar asta nou vad ca habar nu are ce vb. face cimitir pe teren de sport reabilitat pe banii primariei si filarmonica in cinema ca stie el ca o sa fie in faimosul mall cinema oare doar el stie??? Ca astia ce au investit bani acolo nu stiu de cinema conform siteului lor….Dar domnu primar VORBESTE in loc sa FACA cum a promis locuri de MUNCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *