Comisarul Laur Nechita de la Garda Financiară, trimis să lucreze la peste 300 de kilometri de casă

garda financiaraDecizie interesantă a Gărzii Financiare Centrale. Conducerea acestei instituţii a luat decizia ca doi dintre comisarii care au fost concediaţi în 2011 şi care au fost reîncadraţi după ce au câştigat în instanţă să lucreze la peste 300 de kilometri distanţă de casă.

Este vorba de comisarul Laur Nechita, care a fost angajat pe un post de comisar superior la Garda Financiară Satu Mare. Acesta nu pare să fi fost de acord cu decizia şi a intrat în concediu.

La fel a procedat şi comisarul Nelu Nechita, care a fost trimis de la Botoşani tocmai la Călăraşi.

La Botoşani nu existau posturi pentru funcţiile pe care trebuiau angajaţi cei doi comisari, aşa încât au fost trimişi acolo unde erau posturi libere”, a afirmat comisarul şef al Gărzii Financiare, Cristi Calimandriuc.

Vă reamintim că în vara anului trecut patru comisari, p0rintre care Laur Nechita, Nelu Nechita, Dragoş Budeanu şi Daniel Moruzi au fost declaraţi respinşi la o evaluare a comisarilor Gărzii Financiare şi au fost concediaţi. Ulterior, ei au dat în judecată Garda Financiară obţinând reangajarea. Laur Nechita a fost trimis la Satu Mare, Nelu Nechita la Călăraşi, Dragoş Budeanu a fost primit la Botoşani, iar Daniel Moruzi încă nu a fost reangajat.

2 thoughts on “Comisarul Laur Nechita de la Garda Financiară, trimis să lucreze la peste 300 de kilometri de casă

  1. Si de la Satu Mare va fi trimis la Botosani. Bataie de joc,i asa respectandu-se sentintele in Romania. Guvernarea Boc l-a disponobilizat, iar guvernarea Ponta l-a umilit. A dat concursul la incadrare pentru Garda Financiara din Satu Mare? Cand este vorba de o persoana din partidul de la putere se infiinteaza posturi , se modifica criterii de selectie etc, dar cand este vorba de punerea in aplicare a unei sentinte nu mai sunt posturi. Raspunde cineva pentru acest aspect ? Nu cred ca in sentinta s-a hotarat ca sa fie reintegrat la Satu Mare. Aceasta este marea schimbare promisa ? Rusine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *