Ovidiu Portariuc: Îmi pare rău că domnul Flutur s-a coborât şi se comportă pe modelul Florin Ghiorghiţă

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc a ţinut să-i răspundă atacurilor făcute în urmă cu câteva zile de Cătălin Flutur. Portariuc a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că Flutur a ieşit cu atacuri la adresa sa, întrucât începe campania electorală şi că are nevoie să intre în atenţia opiniei publice. Portariuc a afirmat însă că prin aceste acuze Cătălin Flutur a coborât la nivelul lui Florin Ghiorghiţă.

 „Domnul Flutur încearcă să găsească un oponent, astfel încât să atragă atenţia. Regret însă că dânsul s-a coborât la acest nivel şi a adoptat modelul Ghiorghiţă. De la domnul Ghiorghiţă nu aveam pretenţii, dar de la domnul Flutur am aşteptat altceva. Speram să am un alt tip de dialog cu dânsul. De altfel, am avut mereu impresia că în PDL sunt două categorii de oameni politici. Modelul Ghiorghiţă, caracterizat prin agresivitate, prin limbaj violent şi atacuri la persoană şi celălalt model, care speram că este întruchipat de domnul Flutur, modelul Flutur, al unui politician mai raţional, mai echilibrat, mai elegant. Dar, din păcate, domnul Flutur a renunţat la ţinuta sa şi s-a coborât la acest model al domnului Ghiorghiţă. Eu zic că este o pierdere atât pentru domnia sa cât şi pentru clasa politică din Botoşani„, a precizat Ovidiu Portariuc.

El a adăugat că nu îi va răspunde direct atacurilor fostului primar Cătălin Flutur şi că l-a respectat ca şi adversar politic.

Cătălin Flutur a atacat dur modul în care a fost organizat festivalul Summer Fest de actuala conducere a Primăriei, dar şi felul în care s-au făcut angajările în Primăria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *