În stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen de propriul văr

Un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat în abdomen de vărul său. Scandalul a pornit de la un motoscuter. Vasile C. de 40 de ani, din Roşiori, îi înapoiase vărului său, Cristian S., de 39 de ani, motoscuterul împrumutat, dar pentru că avea o roată desumflată acesta din urmă a început să facă scandal. Deşi s-a oferit să remedieze defecţiunile provocate la motoscuter, verişorul acestuia a refuzat. După ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul şi-a adus aminte de roată şi, pus pe scandal, s-a dus la vărul său să se răzbune. A început să facă scandal în curtea acestuia, intervenind în aplanarea conflictului un alt văr, fratele lui Vasile C. Agresorul a luat un pripon de la o vacă şi i l-a înfipt în abdomen lui Gicu C, de 45 de ani. Victima a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă.
Am preluat un pacient care prezenta o plagă înjunghiată, penetrantă, hipocondru drept. Starea lui se deteriorează de la minut la minut”, a precizat Bogdan Ursu, medic de gardă în cadrul SJA Botoşani.
Bărbatul înjunghiat a fost supus şi unei intervenţii chirurgicale, starea acestuia fiind gravă. Poliţia a început o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *