Vezi care directori de şcoli au primit calificativul „Bine” în urma evaluării

inspectoratul scolar botosaniDoi foşti directori de licee şi alţi şase de şcoli gimnaziale au primit calificativele diminuate pe activitatea din anul şcolar trecut. Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis ca din cei 133 de directori evaluaţi, 125 să fie notaţi cu calificativul „Foarte bine” , iar opt să primească „Bine”.

Astfel, calificativ diminuat au primit Mihai Cornel de la Şcoala Dimăcheni, Cristina Nechifor de la Şcoala Dorobanţi, Ion Stan de la  Şcoala Havârna, Laura Minciună-Şcoala Hudeşti, Sebastian Balasanu-Şcoala Leorda, Eugen Nistor-Şcoala Răchiţi, Sergiu Lungu-Grup Şcolar Şendriceni şi Andreea Suhăreanu, de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”.

Directorii de şcoli nemulţumiţi pot contesta calificativele obţinute.

4 thoughts on “Vezi care directori de şcoli au primit calificativul „Bine” în urma evaluării

  1. Cum isi permite ISJ Botosani sa dea in presa informatii privind evaluarea activitatii directorilor fara acordul acestora ?
    Ati vazut directorii spitalelor sau altor institutii publice tarati prin noroi si supusi oprobiului public ca in cazul directorilor de scoli?
    Credeti ca mai exista alt ISJ in tara care sa taie si sa spanzure ca la Botosani, fara respect si fara dreapta judecata?
    Oricum cei sase directori au fost maziliti in iulie de un puisor cu gr II pus sa verifice directori cu gr I si studii facute la zi la universitati de stat .
    Domnii directori pusi la stalpul infamiei de ISJ azi in presa, pot da in judecata onor institutia ierarhic superioara pentru a le mai domoli pornirile de boieri pe mosie.

  2. In ceea ce priveste pe Lungu, speram sa nu mai revina vreodata in functie, cu toate ca este asa zis, expert in educatie, nici macar orele nu stie sa le tina. Atentie ce face cu banii, ca se stie si stiu si cei pentru care a lucrat candva ca nu face bine ce face. CINEVA nu doarme, vegheaza !

  3. Aiurea mai merge înv.! Inspectori agramați, directori cu studii la dist. sau seral și cu medii de 5 ( la Dorohoi, Darabani, etc.). Cum să mai progresăm?! Vom fi toți o apă și un pământ și vajnici alegători ai lui DD! USL Bt este la pământ! Dacă l-au resuscitat pe Michi Șpagă, este clar viitorul oferit de Ponta! Apropo, știți ce înseamnă ”pontă”? Căutați într-un curs de zoologie.

  4. D-lor profesori sa nu va mai mire nimic.D-na Junca taie si impunge cu cornele pe oricine nu are haina rosie sau galbena!Asteptati-va si la mai rele!Statul de drept in Romania e amintire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *