Vezi cine vor fi directorii adjuncţi de la Nova Apaserv!

Conducerea Consiliului Judeţean a stabilit ca societatea Nova Apaserv să funcţioneze, de săptămâna viitoare, cu mai puţini directori. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, societatea va fi condusă de un director general, în persoana lui Gabriel Cârlan, precum şi de doi directori adjuncţi. Unul dintre aceştia va fi avocatul Neculai Ghiorghincă, persoană nominalizată iniţial de Ţurcanu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv, iar cel de-al doilea post de director adjunct va fi ocupat de Adi Petruşcă.

Am analizat situaţia şi am văzut cum merg lucrurile şi am stabilit ca domnul Ghiorghincă să fie unul din directorii adjuncţi. Acolo voi face două posturi de director adjuncţi şi îi voi da în coordonare nişte zone care nu funcţionează ca lumea, respectiv juridic, achiziţii, încasări. Adi Petruşcă va fi pe partea de exploatare„, a spus Florin Ţurcanu.

Foştii directori adjuncţi de la Nova Apaserv vor trece pe funcţii de execuţie.

One thought on “Vezi cine vor fi directorii adjuncţi de la Nova Apaserv!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da de ce nu zici ca acest director general este varul concubinei tale, si nu vrei sa organizezi concurs pentru ca acesta nu are voie sa participe ca nu indeplineste conditiile, si poate sta director interimar pana in ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *