Senatorul Humelnicu: Judeţul Botoşani va intra în colaps economic din cauza incompetenţei Guvernului USL Victor Ponta

Dan Humelnicu
Dan Humelnicu

Marţi, 25 septembrie, în cadrul şedinţei de plen a Senatului, senatorul de Botoşani Humelnicu Daniel a susţinut o nouă declaraţie politică prin care a acuzat USL-ul şi Guvernul Victor Ponta de subminarea bunăstării cetăţenilor judeţului Botoşani.

Prin declaraţia politică intitulată „USL îngroapă economia României cu o rapiditate alarmantă”, senatorul Daniel Humelnicu atrage atenţia asupra faptului că în ultimele luni fondurile europene au fost blocate, guvernul actual USL neavând nici o strategie concretă pentru remedierea acestei situaţii dramatice care afectează un număr mare de firme şi ONG-uri româneşti.

O parte consistentă dintre acești români direct afectați sunt și cetățenii județului Botoșani, pentru că în acest județ atât de vitregit de soartă doar fondurile europene mai aduceau un aport financiar decent la dezvoltarea comunității.” – a subliniat senatorul de Botoşani. 

Din păcate, de patru luni și jumătate, Guvernul Ponta nu a mai făcut nicio plată a facturilor trimise de cei care desfășoară proiecte europene. Administratorii acestor firme din Botoșani umblă pe la ministere și Guvern fără nici un folos, căci peste tot li se închid uși sau li se promit răspunsuri ce nu mai vin. Falimentul bate la ușă iar asta afectează întreaga comunitate, pentru că șomajul va crește din nou, încasările din impozite la bugetul județean se vor diminua drastic și tot județul Botoșani va intra în colaps economic din cauza incompetenței Guvernului USL Victor Ponta„, spune senatorul Daniel Humelnicu în declaraţia sa politică.

La finalul intervenţiei sale de la tribuna Parlamentului, senatorul de Botoşani Daniel Humelnicu a cerut insistent Guvernului Ponta să asigure continuitatea acestor programe chiar dacă finanțările de la Bruxelles sunt blocate, prin identificarea rapidă de soluţii pertinente şi nu de vehicularea unor idei fantasmagorice precum impozitarea piscinelor sau denunţarea vecinilor la Fisc.

2 thoughts on “Senatorul Humelnicu: Judeţul Botoşani va intra în colaps economic din cauza incompetenţei Guvernului USL Victor Ponta

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    incepe campania si vrea nea caisa sa apara si el ?nu am auzit de el pana acu,o fi fost ocupat omul.
    totusi intre iavoreniuc si nea caisa il aleg pe nea caisa.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O nulitate.A stat la parlament,scuzati,a dormit 4 ani si acum s-a trezit?Vin alegerile!!!!!Zero avocat…zero parlamentar!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *