Spărgea automatele de cafea pentru a fura banii

politia locala Un tânăr din Botoşani a fost prins în flagrant în noaptea de 24 spre 25 sptembrie 2012, încercând să sutragă bani din aparatele de cafea amplasate pe raza municipiului Botoşani.

        Dacă din primul aparat a reuşit să sustragă banii, în timp ce încerca să spargă al doilea automat a fost susprins şi reţinut de poliţiştii locali botoşăneni.

          În jurul orelor 03.30, o patrulă a Poliţiei Locale  a  constatat, în timpul patrulării, că aparatul de cafea din staţia Doc- Dova de pe  str. Calea Naţională a fost spart.

          A fost solicitat sprijinul reprezentanţilor I.J.P. Botoşani, fiind asigurat locul până la sosirea echipei operative, pentru continuarea cercetărilor.

          La orele 04.20 a fost surprins în flagrant  numitul H. F., în vârstă de 13 ani, în timp ce forţa aparatul de pe Pietonalul Unirii. MInorul a fost reţinut şi predat pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Botoşani pentru continuarea cercetărilor.

          Asupra sa a fost găsită suma de 51 lei, pe care băiatul a recunoscut că a sustras-o din aparatul de cafea găsit spart în aceeaşi noapte în staţia Doc- Dova.

Sursa. comunicat Politia Locala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *