Nouă ofertă Sunshine pentru centrul After School

sunshine after schoolCentrul After School Sunshine din Botoşani a lansat o nouă ofertă de preţ pentru părinţii care vor să îşi înscrie copiii la activităţile recreative şi didactice care se desfăşoară aici. Este vorba despre patru pachete de bază cu preţuri începând de la 300 de lei.

Pachetul A este de 420 de lei şi asigură îngrijirea copilului între 12.30 şi 16.30. El include transportul copiilor de la şcolile unde învaţă până la centru, efectuarea temelor şi desfăşurarea de activităţi recreative, în funcţie de timpul disponibil.

Pachetul B este de 300 de lei şi asigură îngrijirea copilului între 12.30 şi 15.00. El include transportul copiilor de la şcolile unde învaţă până la centru şi efectuarea temelor.

sunshine after schoolPachetul C, de 560 de lei, asigură îngrijirea elevilor între orele 12.00 şi 16.30, maxim 17.00. Pachetul include transportul copiilor de la şcolile unde învaţă până la centru, masă de prânz în sistem catering, efectuarea temelor, dar şi activităţi recreative în limita timpului disponibil.

Pachetul D (două ore/săptămână) include cursuri de limba engleză, de Qwan Ki Do, pictură, dans modern sau alte opţionale la carerea părinţilor. Preţul este în funcţie de opţionalul ales.

Vă reamintim că noul centru after school Sunshine, care funcţionează pe strada Pacea (Ocolitor centură), nr. 68 (imediat după CET şi Elsaco, pe partea stângă), are o capacitate de 60 de locuri. El beneficiază de patru cadre didactice cu experienţă, care îi ajută pe copii să îşi facă temele, dar şi la celelalte activităţi recreative.

Prin pachetul de bază, „Sunshine After School” asigură transportul copiilor de la şcoala la care învaţă până la centru, masă în sistem catering, asistenţă de specialitate la efectuarea temelor, dar şi activităţi recreative (în funcţie de timpul disponibil).

„Încercăm să avem grijă de copii, să le oferim o educaţie şi să dovedim că putem face şi altceva”, a declarat administratorul centrului, Cezar Catană.

Copiii înscrişi la Sunshine After School pot urma cursuri opţionale de Qwan Ki Do, de limbă engleză, de dans modern sau de pictură.

Practic, centrul de tip after-school este  locaţie unde copiii pot petrece util timpul de când ies de la şcoală până în momentul în care părinţii ies de la serviciu şi vin şi-i iau.

Părinţăii interesaţi pot suna la 0742.266.108 sau la 0747.466.906 sau pot accesa pagina www.copilandia.ro.

2 thoughts on “Nouă ofertă Sunshine pentru centrul After School

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CRED CA CEI CARE SI-AU DESCHIS ACEST CENTRU NU AU FOST VREODATA BUGETARI PENTRU CA ALTFEL NU VAD CUM POTI SA DUCI UN COPIL ACOLO SI SA DAI SALARIUL PE O LUNA.ORI PROBABIL EI TRAIESC PE LUNA.CRED CA ,,S-AU GANDIT ” LA COPIII CARE NU AU CU CINE SA STEA DE LA 12 SI AU VENIT CU O SOLUTIE.UNDE SE CRED LA LONDRA????????????????
    BAFTA IN AFACERI !!!!!!!!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    UN MANAGER EXTRAORDINAR CRED CA S-A GANDIT LA TARIFE MULT.ADUCI COPILUL ACOLO SI EL SE UITA LA CEILALTI COPII AI CAROR PARINTI AU BANI SI CARE AU PLATIT TARIFUL MAXIM CA SA SI MANANCE COPILUL.IAR CEI CARE NU AU BANI LE PLOUA IN GURA….
    SI MAI SPUN CA FAC EDUCATIE CU COPIII,….BUNA EDUCATIE…FELICITARI MANAGERULUI
    BRAVO O INITIATIVA EXCELENTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *