Municipalitatea a finalizat proiectul privind modernizarea inelului principal de străzi

lucrari reparatii Cuza VodaMunicipiul Botoşani a finalizat implementarea proiectului „Reabilitare şi modernizare străzi urbane”. Luni, la sediul Primăriei Botoşani, a avut loc conferinţa de închidere a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2.

Proiectul a avut o valoare de peste 36.000.000 lei, din care peste 28.000.000 lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României. Prin acest proiect s-au modernizat 13,40 km de străzi din municipiul Botoşani, respectiv Calea Naţională-bariera Dorohoi, strada Uzinei, strada Împărat Traian, strada Tudor Vladimirescu, strada Petru Rareş, Calea Naţională-bariera Iaşi, strada Sucevei, străzi care preiau traficul greu conducând astfel la creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei.

Lucrările executate pe cele trei loturi au constat în reabilitarea căilor de circulaţie, a trotuarelor, amenajarea de sensuri giratorii, reamplasarea staţiilor de tramvai, amenajarea de piste pentru biciclişti, crearea de accesibilităţi pentru persoanele cu handicap, reamenajarea spaţiilor verzi.

Ne aflăm la finalizarea proiectului. Ca rezultate ale proiectului amintim 13,4 km de suprafaţă carosabilă reabilitată, şase sensuri giratorii, 5,45 km piste pentru biciclişti, trotuare reabilitate, intrările în oraş realizate şi în ceea ce priveşte iluminatul public, însă am rezolvat şi ceea ce înseamnă lărgirea carosabilului„, a declarat Adriana Zăiceanu, manager proiect.

Aceasta a ţinut să amintească că în derularea acestui proiect au fost şi probleme create de către una din firmele câştigătoare, respectiv  SC ALDP Iaşi, care a abandonat lucrarea de pe strada Împărat Traian.

One thought on “Municipalitatea a finalizat proiectul privind modernizarea inelului principal de străzi

  1. MANAGERUL PRIMARIEI IN PERSOANA ADRIANEI ZAICEANU,NU SCAPA EVENIMENTELE MONDENE,CA EA URASTE BATRINETEA,SI ASA POATE SA FUGA DE EA ;DIN FIRE RAZBUNATOARE ISI FACE APARITIA LA PREFECTURA ,SI INCEPE SA-SI PUNA PREZENTA IN EVIDENTA SI INCEPE A TUNA SI FULGERA PRECUM CEL DE-AL 7-LEA INGER CU TRIMBITA DIN APOCALIPSA;NOMADA TOT TIMPUL SI-A SCHIMBAT LOCURILE DE MUNCA,DAR ACUM HOTARITA SA RAMINA IN POSTU CHEIE AL PRIMARIEI;VREA CU TOT DINADINSUL SA ARATE TUTUROR CAPACITATILE EI,SI SCRIE SARACA IN BIROUL EI,NUMAI EA STIE CE SI CEL DE SUS,DAR EL ESTE BUN SI INDURATOR;RAMINE PESTE PROGRAM IN IDEEA DE-A O VEDEA LUMEA,CA EA MUNCESTE SI ASA IMAGINEA EI RAMINE INTIPARITA TUTUROR,CA ESTE O METODA DE-ATI CRESTE POPULARITATEA,IAR ORELE SUPLIMENTARE ARE GRIJA SA LE VALORIFICE,CA NU NIMIC NU ESTE GRATIS;CRITICILE NU LE ACCEPTA,PENTRU-CA ESTE PREA BINE PREGATITA PROFESIONAL,IAR CIND O DA IN BARA,ZICE NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESETE;ESTE O PERSOANA CARE ARE SPECIALITATI MULTIPLE CARE MAI DE CARE,SI IMPREUNA CU ECHIPELE DE PROFESIONISTI,CARE O INCOJOARA DE JUR IMPREJUR,O DAU IN BARA IAR ,CA ULTIMA SCAPARE APELEAZA LA ECHIPA DE PROFESIONISTI ASTROLOGI;EI SUNT PREGATITI SA O SCOATA,BASMA CURATA DIN TOATE PROIECTELE SI INVESTITIILE RAU PLASATE IN BOTOSANI;O PESOANA ANONIMA,PESTE NOAPTE DEVENITA SPECIALISTA SI CUNOSCATOARE IN TOATE DOMENIILE,NIMIC NU O POTE OPRII DIN IDEALURILE VIZIONARE;NEINFRICATA IN ATRAGEREA FONDURILOR EUROPEENE SI DESAVIRSITA IN ARTA CLEPTOMANIEI,NARAV CARE IL ARE DIN TIMPURI MAI DEDEMULT;PRECAUTA TOT TIMPUL SA NU DEA DE BANUIT,SUCCESUL ESTE ASIGURAT SI NU VA INDOITI NICIODATA DE BUNELE MELE INTENTII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *