Preşedintele Camerei de Comerţ i-a cerut consulului Ucrainei la Suceava permise de liberă trecere pentru afaceriştii botoşăneni

vizita consul Ucraina la SuceavaPreşedintele Camerei de Comerţ Botoşani, Romeo Floareş, a propus consulului general al Ucrainei la Suceava, Vasyl Boiechko, cu ocazia unei vizite de lucru la Botoşani, să se ofere permise de liberă trecere pentru oamenii de afaceri din Botoşani, care merg în Ucraina. Acesta a declarat că are cunoştinţă că s-au făcut demersuri la nivelul judeţului Suceava în vederea eliberării unor astfel de permise pentru oamenii de afaceri, pentru facilitarea trecerii frontierei.

Am dus nenumărate delegaţii de oameni de afaceri din Botoşani la Cernăuţi, am participat la târgurile organizate la Cernăuţi, am avut discuţii interesante cu mediul de afaceri din ambele regiuni. Rugămintea era de a extinde această facilitate şi pentru oamenii de afaceri din Botoşani, pentru că într-adevăr avem interese comune şi cred că putem dezvolta această zonă„, a spus Floareş.

Consulul Ucrainei la Suceava i-a răspuns că va avea în vedere această cerinţă şi că „aceste permise vor fi realizate în cadrul documentului interstatal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *