“Regele cluburilor” s-a căsătorit. Marcel Pavel şi Direcţia 5 i-au cântat la nuntă. Vezi foto!

nunta Razvan BaltaRăzvan Baltă, fiul fostul lider social democrat şi deputat Mihai Baltă, a renunţat la burlăcie. Patronul de la “Fun City”, “Koma” şi “Opium”, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubita sa, Anca Vatavu, o tânără de 29 de ani, şi ea om de afaceri.

La nunta cu peste 400 de invitaţi, care a durat până în zori, au cântat Direcţia 5 şi  Marcel Pavel.

nunta Razvan BaltaCăsătoria civilă a avut loc în aceeaşi zi la Primăria Botoşani, însă nu a putut fi oficiată de primarul Ovidiu Portariuc, acesta fiind plecat din ţară. Mirii s-au cununat religios la Biserica Vovidenia, iar apoi au petrecut, alături de invitaţi, la restaurantul Casa Lux.

La nuntă a participat toată crema PSD-ului din Botoşani, oameni de afaceri, rude şi prieteni ai mirilor.

Naşi de cununie au fost doi oameni de afaceri din Suceava, respectiv Mihai şi Nicoleta Maxim.

Cel care a încins atmosfera la nuntă a fost Marcel Pavel. Acesta i-a încântat pe cei prezenţi, a oferit autografe şi a făcut poze alături de petrecăreţi. Din meniu nu au lipsit mâncăruri şi băuturi speciale.

Muzica populară a fost asigurată de Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Mirel Manea şi Magix Orchestra au întreţinut atmosfera pe ringul de dans.

4 thoughts on ““Regele cluburilor” s-a căsătorit. Marcel Pavel şi Direcţia 5 i-au cântat la nuntă. Vezi foto!

  1. SUPER ! MEGA! FANTASTIC! INCREDIBIL! FABULOS! TOTUL PERFECT!
    La 5 dimineata a trebuit sa plec si era full ringul! Bravo Razvan!Bravo Anca! Bravo Casa Lux! Bravo Mirel!Marcel Pavel a fost ceva exceptional, cel putin al doilea recital a fost genial! Directia 5 nici nu mai zic! Matilda exact cat trebuia!A trecut o zi si inca nu-mi revin!
    Bravo inca o data si casa de piatra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *