Copil lovit de un motociclist fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

accident motoUn copil de şase ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o motocicletă. Sâmbătă seară, Ionel B., de 21 ani, din satul Storești, comuna Frumușica, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea o motocicleta neînmatriculată pe strada Bolohan din localitatea de domiciliu,  a surprins și accidentat ușor pe V. I. Ș., în vârstă de 6 ani, din comuna Frumușica. Copilul se deplasa pe o bicicletă de pe o stradă laterală,  fără a acorda prioritate de trecere motocicletei.

După producerea evenimentului rutier, Ionel B. a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, sustrăgându-se cercetărilor.

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a motocicletei și vătămarea corporală a copilului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoșani.

În urma activităților specifice efectuate de poliţişti, motociclistul a fost depistat, fiind condus la sediul Poliției orașului Flămânzi pentru cercetări.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotestul, înregistrându-se valoarea de 0.27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul motocicletei urmează a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere,  punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și părăsirea locului accidentului din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane fără încuviințarea organelor de poliție care efectuează cercetarea locului faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *