Poliţiştii, luaţi în râs de locatarii din ghetourile din Parcul Tineretului

Sebastian Tocariu
Sebastian Tocariu

Poliţiştii au ajuns bătaia de joc a locatarilor din ghetourile din Parcul Tineretului. De câte ori aceştia au încercat să sancţioneze persoanele care au încălcat ordinea şi liniştea în cartier, au fost luaţi în derândere. Aspectul a fost semnalat de subprefectul Sebastian Tocariu, care a declarat că sancţiunile aplicate împotriva persoanelor care locuiesc în ghetouri, nu sunt achitate şi că, mai mult, mulţi dintre contravenienţi solicită „expres cuantumuri ale amenzilor mai mari”. De asemenea, acesta susţine că sancţiunile date celor ce tulbură linişte şi ordinea publică sunt ineficiente, motivat de faptul că cei sancţionaţi sunt insolvabili, nefiind achitate de cei care locuiesc în ghetouri.

S-au constatat situaţiile hilare, în care contravenientul brava în faţa organelor de ordine şi cerea să i se dea amendă mai mare, pentru că era mai valoros decât o simplă amendă de 1000 lei. El voia de 5000 lei„, a spus Tocariu.

Reprezentanţii Instituţiei Prefectului şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean vor face propuneri la nivel central pentru modificarea legislaţiei în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *