Doliu la Serviciul Judeţean de Ambulanţă în memoria colegilor din Galaţi

Serviciul Judetean de Ambulanta

Angajaţi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani au păstrat, vineri şi sâmbătă, un moment de reculegere, în memoria colegilor din Galaţi, morţi, marţi, într-un accident rutier, în timp ce se deplasau să salveze vieţi. Timp de 30 de secunde, sirenele au sunat în curtea unităţii, iar ambulanţele au purtat doliu.

Acţiunea a avut loc la toate serviciile de ambulanţă din ţară, în memoria celor doi colegi din Galaţi. Timp de 30 de secunde, vineri şi sâmbătăp, la ora 13,00, s-a ieşit în curtea unităţii pentru un moment de reculegere, timp în care au sunat şi sirenele„, a declarat Cristi Calimandriuc, liderul sindicatului Ambulanţa.

Marti dupa amiaza, la Galati, soferul unei salvari a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un camion cu remorca.  A vrut sa depaseasca fara sa se asigure si fara semnalele luminoase si acustice in functiune.

Accidentul s-a produs in comuna Barcea, intre Galati si Tecuci, cand ambulanta mai avea doar 15 kilometri pana sa ajunga la spital. Echipajul preluase un pacient de 82 de ani care suferea de tulburari psihice si se automutilase. In urma impactului, soferul, asistenta care il insotea dar si pacientul au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *