Gheorghe Iavorenciuc: PER nu este săpunul nici a USL-ului, nici a PDL-ului

gheorghe iavorenciuc si mircea costeaEcologiştii botoşăneni vor să meargă pe cont propriu la alegerile parlamentare din 9 decembrie şi să nu facă alianţă cu niciun partid politic. Asta numai dacă, spun ei, nu vor veni ordine de la centru. 

PER este singura speranţă în a face o politică curată pentru viitorul României. PER nu este săpunul nici al lui Năstase sau al USL, nici săpunului lui Băsescu sau al PDL, cu care ei să spele mizeriile pe care le-au creat în cei 20 de ani.Suntem un partid numai în intereseul curăţeniei umane şi a ţării şi tocmai de asta nu vrem să fim aserviţi nimănui. Ni s-au făcut propuneri ba să trecem la dreapta, ba la stânga, însă noi, ecologiştii din Botoşani, tindem să participăm la alegeri separat„, a declarat Gheorghe Iavorenciuc.

Ecologiştii botoşăneni au anunţat, de asemenea, că au început pregătirile pentru campania electorală şi că au decis ca la aceste alegeri să nu tipărească afişe.

Se taie prea multă pădure, şi am spus că măcar să dăm un exemplu prin asta. Noi le vom înlocui cu copaci. Vom da o plăntuţă. Ne-am hotărât ca în 30.000 de apartamente să dăm câte o plată. Dacă vrea să o ţină în casă o ţine, dacă nu vor fi puse la dispoziţie locuri unde se pot planta„, a precizat Mircea Costea, preşedintele PER Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *