Lucrările la drumul de la Vorona vor fi continuate

lucrari de asfaltareLucrările de modernizare a drumul judeţean de la Vorona vor fi continuate, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Acesta a declarat că lucrarea va fi continuată de Transporturi Auto şi pe costurile stabilite în contract. În urmă cu câteva zile, preşedintele CJ a anunţat că societatea nu mai doreşte să continue lucrările, din cauza sumei insuficiente alocate pentru această lucrare. CJ a primit de la Ministerul Dezvoltării 6,1 milioane lei pentru finalizarea acestui drum, însă constructorul a solicitat reactualizarea sumei în raport cu rata inflaţiei.

Eu nu-i dau mai mult decât scrie în contract. Am avut o discuţie cu cei de la Transporturi Auto, pentru că ei au câştigat licitaţia, şi am stabilit reluarea lucrărilor. De asemenea, va fi refăcut şi drumul Vorniceni-Corlăteni„, a spus Florin Ţurcanu

Acesta susţin că lucrările de la Vorona vor fi reluate săptămâna viitoare.

.

One thought on “Lucrările la drumul de la Vorona vor fi continuate

  1. Eu nu-i dau mai mult decât scrie în contract, a spus Florin Ţurcanu in articolul aparut in Botosani News. Discutia pare a fi intre doi cocosi – Turcanu si Contac. Adevarul trebuie sa fie chiar la mijloc, pentru ca acest contract dureaza de mai multi ani, fara a fi finantat corespunzator si, conform reglementarilor legale, daca inflatia depaseste un anumit prag, valoarea totala a contractului trebuie actualizata; pe de alta parte, desi Contac stia ca PDL-ul nu va finanta 100% acest obiectiv de investitii, totusi a continuat sa lucreze, la fel ca si Victor Construct, pe baza unor promisiuni certe. Numai ca PDL-ul a pierdut puterea si acum Contac vrea sa-si diminueze pierderile pe seama lui Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *