Soluţie pentru părinţii ocupaţi: after-school Sunshine

sunshine after schoolMunicipiul Botoşani are, începând de miercuri, un nou centru educativ de tip after-school. Este vorba despre „Sunshine After School”, care asigură un spaţiu de recreere, dar şi educaţional pentru copiii din ciclul primar.

Noul centru, care funcţionează pe strada Pacea (Ocolitor centură), nr. 68 (imediat după CET şi Elsaco, pe partea stângă), are o capacitate de 60 de locuri. El beneficiază de patru cadre didactice cu experienţă, care îi ajută pe copii să îşi facă temele, dar şi la celelalte activităţi recreative.

sunshine after schoolPrin pachetul de bază, „Sunshine After School” asigură transportul copiilor de la şcoala la care învaţă până la centru, masă în sistem catering, asistenţă de specialitate la efectuarea temelor, dar şi activităţi recreative (în funcţie de timpul disponibil).

„Încercăm să avem grijă de copii, să le oferim o educaţie şi să dovedim că putem face şi altceva”, a declarat administratorul centrului, Cezar Catană.

Copiii înscrişi la Sunshine After School pot urma cursuri opţionale de Qwan Ki Do, de limbă engleză, de dans modern sau de pictură.

sunshine after schoolPractic, centrul de tip after-school este  locaţie unde copiii pot petrece util timpul de când ies de la şcoală până în momentul în care părinţii ies de la serviciu şi vin şi-i iau.

Părinţii interesaţi pot suna la 0742.266.108 sau la 0747.466.906 sau pot accesa pagina www.copilandia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *