Chiriaşii ghetourilor din Parcul Tineretului au datorii uriaşe la utilităţi

ghetouri parcul tineretuluiChiriaşii locuinţelor sociale din Parcul Tineretului sunt datori vânduţi la asociaţie. Potrivit unei situaţii statistice înaintate de Locativa către Instituţia Prefectului, în cele 166 de locuinţe stau 548 de persoane, iar restanţele, fără penalităţi, la chirie sunt de peste 94.464 lei, iar la utilităţi de peste 479.000 lei. Subprefectul Sebastian Tocariu a declarat că în zonă domneşte mizeria, iar în imobile nu se distribuie apă caldă curentă, fapt ce poate duce oricând la izbucnirea unei epidemii.

Un număr de 13 apartamente sunt deconectate de la reţeaua electrică: Mulţi dintre locatari se plâng de existenţa insectelor, paraziţilor şi chiar a afecţiunilor tegumentare. Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit este necesar ca în cel mai scurt timp să fie remediate deficienţele igienico-sanitare semnalate”, a spus subprefectul în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural„, a spus Tocariu.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii, necesarul pentru reparaţii la cele două imobile s-ar cifra la peste 40.000 lei şi asta în condiţiile în care ghetourile au fost reabilitate în urmă cu câţiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *