Liberalii pregătesc noul director al DGASPC

dan slincuLiberalii din Botoşani au stabilit cine va fi noul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Este vorba de dorohoianul Dan Şlincu (foto), care a preluat, din 12 septembrie, funcţia de director adjunct al aceleiaşi instituţii.

Practic, Şlincu ar urma să facă rocada cu actualul director interimar Dana Juravlea. De altfel, Şlincu ocupă în acest moment, cu delegaţie, funcţia de director adjunct, ocupată înainte de Dana Juravlea.

Dan Slincu are 39 de ani, este absolvent al Facultăţii de Ştiinte Economice şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „A.I. Cuza” Iaşi şi a intrat în sistemul de asistenţă socială în urma unui concurs susţinut pe 4 septembrie pentru funcţia de şef birou. Promovarea sa în funcţia de director a venit în doar o săptămână.

5 thoughts on “Liberalii pregătesc noul director al DGASPC

  1. Mama ce destept e , restu e prosti…., curios este unde a lucrat acest om destept pana acum?, si ce a facut inainte de a veni la DGASP ? A promovat exact ca soarecul Spedy Gonzales uau!!!

  2. Afacerea politica a PNL . Partidul le rezolva pe toate… Sotia sa titulara ca invatatoare tara(Sendriceni) a fost numita directoare la o scoala din Dorohoi… Daca a fost asa de buna de ce nu a reusit sa se titularizeze pe un post in oras in cei vreo 18-20 ani de cand a terminat liceul pedagogic?
    Daca domnul a fost atat de performant in mediul privat ce-i trebuie sector bugetar?
    Nu am auzit privati de succes care sa opteze pentru sectorul bugetar!

  3. toate/toti sunt buni,au studii,sunt pregatiti,dar nu aude nimeni de ei pana nu-i urca partidul pe vreo functie,si spun ce-i ce-i cunosc cam cine sunt in societate,dar toti/toate cei din partide au invatat un lucru,obrazul gros si mergi inainte,te faci ca nu auzi,asta e prima lectie care se invata la partid!

  4. Am auzit bine? Liberalii pregatesc un director pentru Directia de Protectie a Copilului? Pai, cum asa, domnule Turcanu?
    Ce spunea USL-ul prin toamna: ca nu va mai aplica practicile nenorocite ale PDL-ului. Eu stiam ca directorii se numesc in urma sustinerii unui concurs la care participa mai multi candidati. Daca este asa, de unde stie PNL Botosani ca anonimul Slincu va fi director? Concluzia vine de la sine: se practica aceleasi nenorocite proceduri in afara legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *