Peste 240 de posturi mai sunt disponibile în învăţământul botoşănean

Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ
Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ

Inspectoratul Şcolar Judeţean a centralizat posturile complete şi incomplete din şcolile din judeţ, în total rămânând neocupate un număr de 249. Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul IŞJ, a declarat că posturile vacante vor fi afişate la sediul Inspectoratul Scolar Judetean, dar şi la fiecare scoală. Acestea vor putea fi ocupate în urma organizării unui concurs. Deocamdată nu se cunosc centrele de examen, însă înscrierile se fac începând de vineri.

Am trimis un fax la scoli si pana maine trebuie sa ne spuna cum procedeaza, unde au posibilitatea sa organizeze singuri concurs sau sa fie asocieri temporare de doua, trei, cinci scoli. Cum considera ei. Inscrierile se fac la scoli, incepand de vineri„, a spus Cojocariu.
Cadrele didactice care au susţinut inspecţii la clasă vor trece peste această etapă, întrucât IŞJ echivalează notele.
Sunt care au pana acum date inspectii si se echivaleaza. Atunci dau cei care nu au fost deloc anul acesta. De exemplu cei care au dat definitivatul, inspectia de la definitivat o echivaleaza, cei care au fost la titularizare si are minimum 5, o echivaleaza„, a adăugat inspectorul IŞJ.

One thought on “Peste 240 de posturi mai sunt disponibile în învăţământul botoşănean

  1. cele doua catedre de fizica de la saveni si flamanzi unde au fost tinute pana acum???au fost scoase acum cu dedicatie pentru saptamana viitoare??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *