Primarul Portariuc se declară mulţumit de cum arată oraşul

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc se declară mulţumit de modul cum arată Botoşaniul. El a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că „lucrurile merg cu motoarele turate la maxim” şi că oraşul este curăţat zilnic. Primarul a avut numai cuvinte de laudă la ceea ce se întâmplă în oraş în momentul actual, nefiind semnalată vreo problemă de catre acesta.

Străzile  sunt curate şi spălate de dimineaţă, străzile se asfaltează. Se plombează acolo unde este cazul, iar şcolile au fost pregătite pentru începutul anului şcolar. Sunt în desfăşurare proiectele pentru locuinţe, pentru ANL-uri şi pentru locuinţe sociale, identificăm terenuri. Pe partea de transport se intervine acolo unde este cazul la linia de tramvai, se fac reparaţii, se recepţionează lucrări. Activitate cu motoarele turte la maxim„, a spus edilul municipiului Botoşani.

2 thoughts on “Primarul Portariuc se declară mulţumit de cum arată oraşul

  1. Din pacate nu are nici un merit pentru cum arată orasul! Intai sa faca ceva si dupa aia sa iasa cu comentarii legate de aspectul acestuia!
    A promis in campanie ca va lua masuri in ceea ce priveste străzile de la periferia orasului, unele sunt deplorabile. Toate comunele si-au asfaltat ulitele si in BT exista strazi ca de pe timpul razboiului! Sunt sigur ca din punctul asta de vedere orasul nu arata bine! Faceti ceva si dupa aia sa fiti multumit!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar in campania electorala parca nu erai multumit de cum arata orasul si nu-mi amintesc sa lanseze vreo lucrare dl Portariuc ca sa spuna ca a facut ceva sa ajunga aici. deci, meritele pentru ca orasul arata ok nu-s ale lui… ar trebui sa si spun cui i se datoreaza acest lucru:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *