Consilierul Iavorenciuc acuză liderii locali ai USL că şi-au aranjat rudele pe funcţii de conducere

gheorghe iavorenciucConsilierul local, Gheorghe Iavorenciuc, acuză liderii locali ai USL că numesc pe funcţii de conducere numai rude. El spune că toate concursurile pentru ocuparea acestor funcţii sunt aranjate şi că persoanele cu adevărat capabile nu pot participa la astfel de concursuri de frică. Iavorenciuc susţine că s-a ajuns într-o situaţie de dictatură.

În Botoşani sunt oameni pregătiţi, însă tu îţi bagi în echipă verişori, cumătri, neamuri. Rezultatele vor fi dezastruoase. Se pliază un fel de administraţie pe cumetrie. Cu o echipă proastă, rezultatele nu pot fi decât proaste. Nu se poate ca şi soţul, şi soţia, şi cumătrul să facă parte din administraţia primăriei. Nu se poate ca numai cercurile de prieteni să fie capabile să facă administraţie, iar specialiştii şi oamenii de calitate din municipiu să fie daţi deoparte. La majoritatea concursurilor se prezintă un singur candidat, iar respectivul candidat este anunţat cu două-trei luni înainte că el este cel agreat şi că el va câştiga concursul„, a mai spus Iavorenciuc.

3 thoughts on “Consilierul Iavorenciuc acuză liderii locali ai USL că şi-au aranjat rudele pe funcţii de conducere

  1. Sa ne spună cel mai tare ecologist din Botoșani cum tureaza la maxim motoarele la auto moto fest de ziua internațională a mersului pe jos :))))) bravo , așa consilier local , așa ecologie :)))) si curca vecinului rade la așa ceva

  2. Vai de noi!Se pare ca unii știu numai sa carcoteasca.Halal reprezentanți ne-am ales!Sper sa-si revină cât mai curând pentru binele botosanenilor.Veniti oameni buni cu proiecte, nu cu aberatii.

  3. Iavorenciucule , cand erai mare la PNL parca nu erai asa negru in cerul gurii . Te-au inrait ecologistii astia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *