Spectacol auto-moto pregătit vineri în Poligonul ACR

Auto Moto Fest Botosani 2011 016
Auto Moto Fest Botosani 2011

Pasionaţii de automobilism şi motociclism sunt aşteptaţi, vineri, începând cu ora 17,30, la  Festivalul Auto Moto Fest. Acţiunile vor avea loc în Poligonul ACR, unde organizatorii au pregătit atât concursuri, cât şi demonstraţii de îndemânare din partea motocicliştilor şi automobiliştilor. La ora 18,00 este programată o paradă a motocicliştilor, acţiunea încheindu-se cu o seară rock-folk la Stâna Baisa.

Deja au sosit participanţi. Se anunţă a fi 200 de motociclişti. Automobiliştii îşi pregătesc şi ei traseul lor, iar serile vor fi pline. Vin formaţii din Iaşi, formaţii agreate de motociclişti şi folk-işti„, a spus Gheorghe Iavorenciuc, iniţiatorul festivalului.

Manifestarea va costa în jur de 8.500 lei. Participanţii vor fi cazaţi în corturi şi rulote, în zona Baisa.

One thought on “Spectacol auto-moto pregătit vineri în Poligonul ACR

  1. Iavorenciuc, tu cu partidul tau al ecologistilor faci spectacole auto-moto in saptamana europeana a mobilitatii cand autoritatile europene vor sa promoveze ciclismul si mersul pe jos si sa atraga atentia asupra impactului asupra mediului care-l aduce poluarea generata de masini si motoare?????
    In toata tara se fac actiuni pe tema asta, normal ca vin aia la Botosani cu motoarele lor. Nui destul ca mananci numai la cacat cand iesi in presa, ne mai faci de ras in toata tara, te mai dai ecologist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *