Preşedintele CJ despre directorul de la Nova Apaserv: I-am dat o misiune şi dacă nu o duce la îndeplinire îl schimb

Gabriel Carlan, directorul Nova Apaserv
Gabriel Carlan, directorul Nova Apaserv

Conducerea Consiliului Judeţean i-a dat un termen de câteva luni directorului de la societatea Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, să redreseze societatea. Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, i-a cerut lui Cârlan să vină cu un plan de management, iar în cazul în care societatea va merge tot în pierdere, se va trece la înlocuirea managerului.

Niciodată nu pot să fiu mulţumit de actuala conducere, pentru că atâta timp cât societatea este aşa cum este, nu pot să fiu nemulţumit. Ar putea să mă cert cu domnul Gabi Cârlan, cu care am fost buni colegi în partid, pentru că s-ar putea ca el să nu poată să facă faţă la solicitările mele„, a spus Ţurcanu.

La întrebarea pusă de ziarişti, dacă nu va regreta acest lucru, Ţurcanu a răspuns: „Îl schimb, ce să regret. I-am dat o misiune şi dacă nu o duce la îndeplinire îl schimb. Termenul limită este spre sfârşitul anului. Acum ne prezintă un proiect de management pe puncte, zile şi îl vom analiza„, a adăugat Ţurcanu.

Gabriel Cârlan a fost numit în funcţia de manager la societatea Nova Apaserv în luna iulie.

One thought on “Preşedintele CJ despre directorul de la Nova Apaserv: I-am dat o misiune şi dacă nu o duce la îndeplinire îl schimb

  1. Fara cearta,amiabil rezolvati problema si ridicati gajul de pe cabinetele medicale!
    Altfel mergem in instanta!
    mult succes!
    doctor loser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *