Portariuc cere responsabililor de la Nova Apaserv atenţie sporită la pierderile de apă în reţea

nova apaserv BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc s-a  declarat nemulţumit de faptul că municipiul rămâne patru zile fără apă la sfârşitul acestei săptămâni. El spune că această situaţie creează un disconfort în rândul cetăţenilor, care au început să sune la Primăriei şi să se plângă de acest aspect. Edilul municipiului crede că ar fi fost mai indicat ca lucrările să se planifice în două etape, a câte două zile.

Ar fi trebuit să se găsească o metodă. Au început să sune cetăţenii şi să se plângă. Patru zile este o perioadă destul de lungă şi crează un disconfort„, a spus Portariuc.

Acesta a acuzat, de asemenea, faptul că judeţul Botoşani se află pe primul loc în ceea ce priveşte ponderea pierderilor de apă în reţea. El a făcut un apel pe această cale către conducerea societăţii Nova Apaserv, să acorde o atenţie sporită acestei probleme, astfel încât cetăţenii să nu acuze facturile mari.

Judeţul Botoşani se află pe primul loc la nivel naţional cu 73% pierderi, ceea ce este un procent incredibil. Sunt oraşe cu pierderi de 7,10, 12%. Asta înseamnă fie că există pierderi tehnologice, fie că există furturi nedepistate. Vin la noi şi se plâng cetăţenii de toate aceste inconveniente, de preţul la apă„, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *