Concursul pentru suplinitorii în învăţământ, amânat. Vezi detalii!

Mihaela Hunca, inspector general al ISJ
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis să amâne concursul pentru ocuparea celor aproape 100 de locuri în învăţământ de către suplinitori. Iniţial, concursul a fost anunţat pentru sâmbăta, 22 septembrie, însă, din cauza tipului prea scurt pentru organizare şi urmare şi a unei solicitări venite din partea sindicatelor locale din învăţământ, acesta a fost amânat spre sfârşitul săptămânii viitoare. Vacantarea posturilor se va finaliza miercuri, 19 septembrie, urmând ca în cursul zilei de joi să fie afişate atât posturile vacante, cât şi centrele de examen la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Candidaţii se pot înscrie la concurs joi, 20 septembrie şi vineri, 21 septembrie, urmând ca susţinerea probelor practice pentru cei care nu au ocupat post, nu au participat la concurs şi nu au note pentru echivalare, să aibă loc luni, marţi şi miercuri. Urmează să se stabilească data probei scrise a concursului„, a spus Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul IŞJ.

Cel mai probabil proba scrisă a concursului se va da sâmbăta viitoare.

Cadrele didactice se înscriu la şcolile respective, la centrele de examen care urmează să fie stabilite. Noi intenţionăm să facem concursul pe zone, pentru că nu avem atâţia inspectori câte posturi sunt. O să fie o asociere temporară, pe zone„, a spus Mihaela Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *