Cristi Popovici: Nu putem da greutate vitoriei de la Galaţi decât prin obţinerea celor trei puncte în meciul cu Farul Constanţa

cristi popoviciAntrenorul FC Botoşani, Cristi Popovici, cere jucătorilor săi să joace în meciul de vineri după amiază pentru obţinerea a trei puncte în meciul de pe teren propriu contra Farului Constanţa. După victoria cu 4-1 de la Galaţi, Popovici speră că echipa sa să poată să obţină prima victorie pe teren propriu din acest sezon.

A fost foarte important că am reuşit să câştigăm la Galaţi de-o manieră categorică. A fost important pentru moralul jucătorilor, pentru încrederea lor în ei, pentru încrederea acţionarilor în echipă, pentru încrederea suporterilor în echipă.  Nu putem da greutate vitoriei de la Galaţi decât prin obţinerea celor trei puncte în meciul cu Farul Constanţa. Din punctul meu de vedere, Farul este o echipă care se poate înscrie şi ea în lupta pentru primele locuri în serie”, a spus Popovici.

Tehnicianul botoşănean cere suporterilor să uite eşecul din prima etapă cu Rapid CFR Suceava (1-2 pe teren propriu).

Pentru meciul cu Farul, Popovici nu poate conta pe Atudorei, accidentat la antrenamentul de luni, dar nici pe Acsinte şi Ghiceanu, recent transferat.

Meciul dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa, din etapa a IV-a a Ligii a doua, se joacă vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *