Opt poliţişti au alergat după un şofer băut

sofer bautUn tânăr de 21 de ani din judeţul Suceava a fost prins, marţi dimineaţă, după ce opt poliţişti botoşăneni au fugit după el. Tânărul, care se afla cel mai probabil sub influenţa alcoolului, a fost oprit, pe Bulevardul Mihai Eminescu, de o patrulă de la Serviciul de ordine publică. Pentru că mirosea a alcool şi pentru că în maşină mai eroi doi prieteni de-ai şoferului care erau desculţi, poliţiştii de ordine publică au chemat colegii de la Poliţia Rutieră.
Văzând agenţii de circulaţie, tânărul Ionuţ Andrei C., din comuna Fântânele, a luat-o la fugă.
Opt poliţişti au fugit după el, l-au prins, l-au încătuşat, iar apoi au încercat să îi verifice alcoolemia. Acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenţă Botosani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.  Bărbatul a refuzat, de asemenea, şi recoltarea de sânge.
În cazul lui, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice sau a testării aerului expirat, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *