Vama Botoşani, evacuată din sediu

sediul Vama Botosani- DJAOVDirecţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Botoşani este nevoită să îşi găsească, în cel mai scurt timp, un nou sediu în care să îşi desfăşoare activitatea. Instituţia condusă de Cornel Mihai va fi nevoită să părăsească actualul sediu din strada Manoleşti Deal, nr. 6, din cauza intrării în lichidare a societăţii care îl deţine.

Luna trecută, firma Comat SA, în clădirea căreia funcţionează DJAOV, a intrat în procedura de faliment, iar lichidatorul care a preluat spaţiile acesteia, firma Management Reorganizare Lichidare Iaşi, a înştiinţat conducerea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale că va trebui să cedeze spaţiul din Botoşani.

De altfel, DRAOV Iaşi a anunţat deja că este în căutarea unui spaţiu care să asigure atât birourile pentru cei 50 de angajaţi ai DJAOV, cât şi spaţii de parcare pentru camioanele mari supuse procesului de vămuire. Pentru asta, ei caută o clădire modernă, cu toate utilităţile, dar şi cu o parcare de mnim 2.000 de metri pătraţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *