Transporturi Auto nu mai continuă drumul Botoşani- Vorona

drum 1Societatea comercială transporturi Auto, controlată de fostul preşedinte al CJ, Constantin Conţac, refuză să continue lucrările de modernizare a drumului judeţean Botoşani- Vorona, în ciuda faptului că Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru această investiţie. Preşedintele Consiliului Judeţena, Florin Ţurcanu, susţine că Transporturi Auto a oprit lucrarea cerând ajustarea preţului lucrărilor cu 20%, în raport cu rata inflaţiei de la momentul semnării contractului până acum.

El argumentează că nu mai poate face lucrarea, că bitumul s-a scumpit, că motorina s-a scumpit din 2009 până acum şi că el nu poate să pierdă undeva pe la două milioane de lei„, a spus Ţurcanu.

În aceste condiţii, preşedintele CJ a plecat, miercuri, la Ministerul Dezvoltării pentru a cere să aprobe mutarea sumelor alocate pentru drumul spre Vorona, 6,1 milioane de lei, pentru drumului Vorniceni- Corlăteni.

4 thoughts on “Transporturi Auto nu mai continuă drumul Botoşani- Vorona

  1. Acum sa vedem ce face primarul PSD de la Vorona, cum se justifica el: ca nu poate, ca nu are……. Nu a terminat drumul sub pretextul ca nu are guvernare, dar acum ce va mai zice?

  2. cu cat s-a scumpit motorina? din 2009 si pana acuma? totul este la pret foarte mare, ori lucrezi, ori mergi in pierdere…are drepate Contac, masinile lui Tehnic Asist,ale pretenului lui Tibuleac au stricat drumul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *