Ţurcanu: Ţâbuleac va activa în PNL ca simplu membru

Florin Turcanu, Sorescu si IliutaLiderul PNL, Florin Ţurcanu, neagă zvonurile potrivit cărora fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, care a revenit în PNL, ar obţine o funcţie de conducere. Ţurcanu susţine că Ţâbuleac va fi simplu membru la organizaţia municipală, pe care nu o va putea conduce, pentru că aceasta are preşedinte.

Nu putem lua în calcul aşa ceva pentru că cred că nici dumnealui nu îşi doreşte lucrul acesta. Organizaţia municipală are preşedinte, pe domnul Viorel Iliuţă. Dumnealui va activa în cadrul organizaţiei municipale. Îşi va pune la dispoziţia partidului, la dispoziţia cetăţenilor experienţa pe care o are ca om politic şi ca om care a activat în administraţia publică”, a spus Ţurcanu.

Liderul liberal este convins că adeziunea lui Ţâbuleac la PNL va fi acceptată.

Nu cred că sunt lucruri care să împiedice primirea lui Mihai Ţâbuleac în partid. Dumnealui a fost preşedintele partidului şi, chiar dacă a părăsit acest partid, cred că este dreptul lui uman să fie membru în partidul în care a activat din 1992 până în 2006”, a adăugat Ţurcanu.

3 thoughts on “Ţurcanu: Ţâbuleac va activa în PNL ca simplu membru

  1. Iliuta nu are cum sa mai fie presedinte PNL pe municipiu deoarece au trecut 3 luni de la numirea sa ca interimar . Dl. Turcanu stie acest lucru si ne minte in fata cu nonsalanta. Ar putea sa-l numeasca pe Tabuleac presedinte la municipiu , daca ar dori .

  2. “Acesti oameni care isi construiesc vile si pensiuni la Putna, la Suceava, ei care se gandesc sa plece la Suceava dupa ce vor fura Botosaniul, vor pleca dupa 10 iunie acolo unde trebuie sa mearga. Domnule Mihai Tabuleac, ati marit toate contractele cu 50% prin pixul dumneavoastra! Ca sa le fie bine partenerilor care au lucrat mereu pentru domnul Mihai Tabuleac si nu pentru judet. Au facut lucrari de proasta calitate si pe sume foarte mari. Toate lucrarile au avut 10% sume neprevazute, 10% la Mihai Tabuleac. Sa spuna drept populatiei, nu sa spuna lucrari neprevazute. 10% spaga la presedinte. Noi vom opri acest sistem“, a spus in discursul sau Florin Turcanu.
    CARE ESTE ADEVARUL ?

  3. ne am saturat de PDL!!!toti hotii astia nu ar mai trebui primiti nicaieri…doar la anchete!!!PNL va pierde voturi multe cu acesti tradatori!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *