Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

bursa generala locuri de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza, pe 28 septembrie, « Bursa locurilor de munca pentru absolventi », actiune care se va desfasura simultan in toata tara. In municipiul Botosani, « Bursa locurilor de munca pentru absolventi » va avea loc incepand cu ora 09.00 , in sediul Salii Polivalente « Elisabeta Lipa » – Bulevardul Mihai Eminescu nr.15 A.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani adreseaza o invitatie tuturor agentilor economici la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi” una dintre cele mai importante actiuni implementate atat la nivel judetean , cat si national .

Acest eveniment se inscrie in traditia activitatilor la nivel national si se adreseaza atat angajatorilor cu interes in recrutarea de personal din randul absolventilor, cat si absolventilor diferitelor forme de invatamant, interesati in ocuparea unui loc de munca in cele mai diverse meserii.

 “ Prin aceasta masura activa de combatare a somajului  punem fata in fata cererea cu oferta astfel incat accesul pe piata muncii sa fie cat mai usor pentru acesti tineri care se confrunta cu riscul de a nu-si gasi locuri de munca datorita lipsei de exprienta in munca”, a declarat directorul executiv al AJOFM Botosani, Sorin Nelu Sologon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *