Emoţii de început de an şcolar şi la Grădiniţa nr. 4 Botoşani

gradinita 4 inceput anDe mână cu părinţii şi  bunicii,  copiii preşcolari au trăit emoţiile începutului de an şcolar, fiind întâmpinaţi de educatoarele care le-au urat bun venit în lumea basmelor şi a copilăriei. Prima zi de grădiniţă, acest eveniment major din viaţa fiecărui copil, a fiecărui părinte, a fost trăit cu intensitate de către bobocii Grădiniţei 4 Botoşani. 

Emoţiile, temerile, necunoscutele, scâncentele şi marile întrebări despre cum va fi prima zi de grădiniţă s-au estompat de acum, lăsând loc sentimentelor de bucurie, de siguranţă, de certitudine: suntem cu toţii bine, ne-am acomodat unii cu alţii, ne-am împrietenit şi parcă ne cunoaştem de când lumea! Grădiniţa e un pas care trebuie făcut, oricât de greu e la început. Scopul grădiniţei, practic, e încadrarea în societate, dar şi faptul că cel mic trebuie să respecte un anumit program. Acum se pun bazele educaţiei, şi e foarte important pentru cei mici să frecventeze  grădiniţa”, a declarat Nela Miron de la Grădiniţa nr. 4 Botoşani

La festivitate a participat şi părintele paroh Grădinaru Ştefan care a urat micuţilor, părinţilor şi educatoarelor un an şcolar binecuvântat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *