Pachetele cu lapte şi corn nu au ajuns pe băncile elevilor în prima zi de şcoală. Vezi motivul!

lapte si cornLaptele şi cornul au lipsit de pe băncile elevilor în prima zi de şcoală, iar situaţia se va repeta şi în zilele următoare. Şi asta pentru că licitaţia s-a derulat cu întârziere, din cauza unei contestaţii depuse de firma Dorna din Suceava. Contestaţia nu a fost acceptată, iar în momentul în care s-a dat drumul la licitaţie, firmele care s-au înscris  pentru distribuirea laptelui în şcoli au fost descalificate, întrucât nu au îndeplinit cerinţele puse de Consiliul Judeţean. Cornul va fi distribuit elevilor şi în acest an de firmele Lival, Spicul Dorohoi şi Casa Pâinii.

Sunt nişte etape de parcurs. Sperăm ca de luni să primească cornul, iar laptele nu cred. Din discuţiile pe care le-am avut dimineaţă cu cei din comisie, în trei zone anulăm licitaţia pentru că nu au îndeplinit condiţiile, respectiv pe zona Suliţa, Truşeşti şi Săveni. Eu am cerut pahar, iar o firmă mi-a venit cu pungă. Eu am cerut să aibă trecut pe ambalajul respectiv <programul guvernamental- Consiliul Judeţean>, iar o altă firmă nu a trecut aşa ceva, nu are analizele de laborator complete şi nu pot să calific o societate care nu a îndeplinit caietul de sarcini„, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Drept urmare, licitaţia la lapte va fi reluată. La nivelul învăţământului botoşănean vor fi distribuite 54.800 pachete cu lapte şi corn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *