Carrefour oferă cadouri bobocilor de clasa I

Boboci BT 1 carrefourCu  ocazia inceputului noului an scolar 2012 – 2013, Carrefour vrea sa ureze „ Bine ati venit la scoala !” tuturor elevilor de clasa I, care in aceasta toamna vor trece pentru prima data pragul scolii.  Contand   pe  sprijinul  nepretuit  al  Inspectoratului  Scolar Botosani , Carrefour desfasoara o actiune de amploare in toate scolile  din  oras,  insumand 50 de clase si 1750 de elevi.    Echipe  de  angajati  Carrefour vor merge din scoala in scoala, vor intra in fiecare clasa I si vor oferi elevilor mici cadouri. In plus, prin tragere la sorti, cate 3 elevi din fiecare  clasa  I  vor  primi  cate un ghiozdan care sa-i ajute sa  paseasca cu incredere pragul scolii !

“ Operatiunea  Ghiozdanul “  este  la  prima  editie  in Municipiul Botosani  si  face parte din strategia Carrefour de a oferi copiilor ajutor la  inceput  de  drum.  O data cu expansiunea Carrefour, aceasta actiune se doreste a fi permanenta in fiecare oras .

“ Este o actiune de amploare, care speram sa devina, asemenea altor proiecte Carrefour care ii vizeaza pe elevi , o frumoasa traditie. Incercam sa  facem  din  prima  zi  de  scoala  a  celor  mici  o zi pe care sa si-o aminteasca  cu  mare  bucurie.   Poate  intr-o  buna  zi unii dintre ei vor deveni, de ce nu, viitorii directori ai hypermarketurilor Carrefour! “, se precizează într-un comunicat remis redacţiei de Carrefour.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *