Consilierul judeţean Gheorghe Vâzdoagă cere control la banii primiţi pe proiectele pentru rromi

Consilierul judeţean PSD, Gheorghe Vâzdoagă, cere instituţiilor abilitate un control al modului cum au fost cheltuite fondurile europene prin programele adresate populaţiei de etnie rromă. Vâzdoagă susţine că la multe dintre proiectele pentru rromi Primăria Botoşani a asigurat cofinanţare, iar în ciuda acestui fapt nu a venit niciun un beneficiar al proiectelor să prezinte o informare a modului de cheltuire a banilor. El susţine că multe proiecte cu fonduri europene au vizat integrarea rromilor, iar acest lucru nu se vede.

Am avut o interpelare şi în Consiliul Local pe această temă, dacă cineva controlează  modul în care sunt cheltuiţi banii pe zecile de programe de integrare a rromilor. Cine se face responsabil, din punctul meu de vedere, de cheltuirea de aiurea  a acestor bani şi dacă nu cineva trebuie să răspundă şi să dea socoteală. Cred că este timpul să se facă un control mai riguros asupra modului de cheltuire a acestor sume, care nu sunt deloc mici privind integrarea rromilor. Am impresia că s-a format o reţea care accesează aceste fonduri, şi care sunt accesate foarte uşor, dar cred că ar trebui să controleze cineva în mod serios cum sunt cheltuiţi aceşti bani„, a spus Vâzdoagă.

One thought on “Consilierul judeţean Gheorghe Vâzdoagă cere control la banii primiţi pe proiectele pentru rromi

  1. …..pai romulanii pot sa se distreze, pentru ca cei de la investifarea fraudelor asteapta sesizari de la Garda sau Curtea de conturi si apoi, tyimp de vreo 4-5 ani au de lucru la un dosar care se finalizeaza cu nup ori sup….Ei nu au auzit de cheltuirea frauduloasa a fondurilor europene…..Pe 90 % din ei i-au insurat, a doua oara interlopii si le-au bagat,,veriga-n deget” si apoi ,,belciugu-n nas”……
    ATOP este a sasea roata de la roaba asa ca pot sa faca sedinte pina la sfintul ,,AstePTA”” pINAZ CIND NU VOR FI MAGISTRATI SI POLITISTI CURAJOSI, CARE SA-SI ASUME BARBATESTE, NU MUIERESTE, RISCURILE MESERIEI SI SA-I BAGE LA ZDUP PE ROMULANI, PINA ATUNCI NU VA FI ORDINE CU ACESTIA….
    Transfer problema la ATOP,
    ca magistata(politista() e pe STOP…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *