Posturile neocupate în învăţământ până la această dată vor fi scoase la concurs după 17 septembrie

Mihaela Hunca, inspector general ISJ 1Cazurile suplinitorilor calificaţi şi necalificaţi, care nu au reuşit să ia posturi în învăţământ până la această dată, vor fi rezolvate după data de 17 septembrie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că vor fi vacantate la nivelul unităţile de învăţământ toate posturile care nu au fost ocupate până la această dată.

Apoi, la nivel de judeţ, în asocieri temporare, vom crea patru-cinci zone în care vom face comisiile de concurs, concurs pentru profesorii calificaţi, iar testările şi interviul pentru cei necalificaţi. Într-o săptămână se vor ocupa şi puţinele locuri rămase neocupate„, a spus Mihaela Huncă.

Cadrele didactice care nu au putut intra în etapa de rezolvare a situaţiei prin comisia de mobilitate sunt cele care  nu au notă peste 5 la unul dintre concursurile de titularizare din 2010, 2011 sau 2012 sau dintre cele care nu au participat la aceste concursuri de titularizare.

La nivelul judeţului au rămas neocupate până în 100 de posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *