Gheorghe Iavorenciuc: Nu merit să mi se dea indemnizaţia de consilier de 6 milioane lei

Gheorghe Iavorenciuc
Gheorghe Iavorenciuc

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc susţine că nu îşi merită indemnizaţia în valoare de 600 lei, întrucât nu a făcut mai nimic ca şi consilier local de la învestire. Acesta l-a acuzat pe primarul Ovidiu Portariuc că, consilierii locali nu sunt consultaţi cu privire la problemele municipalităţii şi spune că în şedinţa de Consiliu Local de luna aceasta va cere o sală în Primărie în care consilierii locali să ţină audienţe cu cetăţenii lunar, prin rotaţie.

Dacă Portariuc nu face nimic de patru luni, vreau să spun că nici eu nu fac nimic pentru primăria aceasta de patru luni. Să ridic mâna o dată pe lună şi să mi se dea acea indemnizaţie de 6 milioane lei, vreau să vă spun că nu o merit. Domnul Portariuc nu m-a chemat niciodată şi niciun consilier la nicio întâlnire. Au fost întâlniri cu Camera de Comerţ, cu ambasade, cu oameni de afaceri. Este treaba noastră„, a spus Iavorenciuc.

2 thoughts on “Gheorghe Iavorenciuc: Nu merit să mi se dea indemnizaţia de consilier de 6 milioane lei

  1. FELICITARI EMINENTEI CENUSII A CUSTILOR DE CATEI CE VOR FI PUSE IN PARC, CIORILE DIN PARC POATE LE MUTAM LA GARA !SUCCES PENTRU IDEILE CARE VOR FI PROMOVATE LA COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bravo domnu fata de bufnita.
    toata ziua apari in presa ca un maimutoi,nu mai vrei cuiburi de barza?
    ma plictiseste aces personaj dubios ,sa isi creasca copchilul mai bine,sa isi numere nevestele dar sa ne lase naibii in pace.nu il voteaza nici familia lui asa ca mai bine nu mai cheltuie nici un ban in campanie si sta si relaxat.si 6 milioane aia is buni ca si asa terasa lu ficior’su s-a inchis,gulliver ii merge slabut iar la casa romaneasca bate vantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *