Marius Budăi, în cărţi pentru şefia Zonei Metropolitane

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc avansează un nume nou pentru şefia Zonei Metropolitane, după ce a fost refuzat de fostul primar Cătălin Flutur. Primarul municipiului Botoşani susţine că sunt mai multe persoane care şi-au manifestat intenţia de a ocupa acest post, persoane care vin din PSD. Una dintre acestea este Marius Budăi, cel care şi-a exprimat dorinţa de a candida şi la parlamentare.

Vom face o selecţie şi pentru această funcţie, dar undeva la sfârşitul lunii. Este o problemă încă în analiză„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Portariuc a declarat în urmă cu o lună că vrea ca fostul primar Cătălin Flutur să vină la şefia Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani, pentru experienţa în administraţie şi pentru a-şi continua proiectele pentru Botoşani. Atunci, a mai avansat şi numele fostului subprefect Paul Popa.

Municipiul Botoşani s-a asociat cu comunele Mihai Eminescu, Stăuceni, Răchiţi, Băluşeni, Curteşti şi Roma în Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani.

2 thoughts on “Marius Budăi, în cărţi pentru şefia Zonei Metropolitane

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    s-au terminat intelectualii in usl??? cu persoane ca Budai- cu facultati si mastere la spiru vreti voi sa castigati si parlamentarele ??? chiar nu puteti sa faceti selectii cu oameni de calitate ???

    ne dezamagiti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *