Primarul Portariuc vrea să ştie ce salarii şi premii au luat salariaţii Modern Calor

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc a solicitat conducerii societăţii Modern Calor o situaţie cu salariile şi primele luate de angajaţi. Edilul municipiului susţine că are oarece suspiciuni cu privire la modul cum au fost cheltuiţi banii la această societate. De altfel, o comisie numită de primar va începe săptămâna viitoare şi un control la această societate.

Mă nemulţumeşte că le-am solicitat în urmă cu aproape trei zile nişte informaţii legate de stat de salarii, de funcţii, de situaţia premiilor primite în 2011 şi nu am primit până astăzi niciun fel de informaţie. Nu ştiu dacă e chiar atât de greu să trimiţi nişte informaţii solicitate, care bănuiesc că sunt într-o evidenţă acolo”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

4 thoughts on “Primarul Portariuc vrea să ştie ce salarii şi premii au luat salariaţii Modern Calor

  1. Ai ceva pe constiinta Aurel?E bine de știut ce se face in aceasta unitate.Plătim facturi fără sa fim racordati la Modern Calor,iar banii sunt folosiți după bunul plac al conducerii-premii,publicitate,etc.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu va este rusine sa va luati salarii mari din banii pretinsi de la cei carora nu le furnizati nici un serviciu? Nu va este frica de Dumnezeu? Nu va este frica de blestemul omului pus sa ia bani de la gura copiilor pentru a contribui la salariul vostru? Nu va este jena?

  3. Oare reducerile salariale au afectat si conducerea? Cica se fac angajarii pe banda rulanta, cred ca au ajuns iarasi la numarul de salariati de pe vremea termicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *