Peste 200 de motociclişti aşteptaţi la Festivalul Auto Moto Fest

Aproximativ 200 de motociclişti sunt aşteptaţi, la sfârşitul săptămânii viitoare, la Festivalul Auto Moto Fest, ediţia a II-a. Evenimentul are loc pe 21 şi 22 septembrie, pasionaţii de automobile şi motociclete fiind invitaţi, atât în zona poligonului ACR, cât și pe platoul BAISA, unde se vor desfăşura cele două acţiuni.
Participanţii vor fi cazaţi în corturi ce vor fi montate pe platoul Baisa. Pe lângă concursurile propriu-zise, atât vineri cât şi sâmbătă, vor avea loc spectacole folk-rock, un tur al municipiului pe motociclete. Iniţiatorul evenimentului, Gheorghe Iavorenciuc anunţă că la această ediţie vor fi date şi premii în valoare de 2000 euro, însă vor fi organizate concursuri cu premii şi pentru spectatori.

O să fie mulţi artişti botoşăneni la Baisa. Va fi o noapte albă a iubitorilor de muzică folk şi rock„, a spus Iavorenciuc.

Manifestarea este dedicată, spun organizatorii, tinerilor botoşăneni. Potrivit acestora, la festival vor veni motociclişti din Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, dar şi din alte zone ale ţării.

Dorim ca prin acest eveniment să revenim în atenţia publicului. Existăm, suntem aici din ce în ce mai mulţi şi ne bucură acest aspect. Vrem să demonstrăm încă o dată că acest club numit <motociclisti> este diferit de ceilalţi, că existăm şi că prin parada pe care o vom face prin Botoşani, şoferii de autoturisme să fie conştienţi că noi suntem acolo şi că trebuie să acorde o atenţie sporită celor pe două roţi„, a declarat Gelu Graur, organizator.

La concursul de maşini pentru amatori sunt aşteptaţi câţiva zeci de concurenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *