Managerul Spitalului Judeţean şi directorul medical au devenit membri PNL

Gheorghe Damian, director interimar Spitalul Judetean
Gheorghe Damian, director interimar Spitalul Judetean

Managerul Spitalului Judeţean Mavromati, Gheorghe Damian, şi directorul medical al aceleaşi unităţi, Ovidiu Mimor, au devenit membri ai PNL.

Cei doi au depus adeziuni la liberali, salvându-şi în acest mod funcţiile pe care le ocupă.

Mimor a fost până acum membru al PDL, după ce, de-a lungul timpului, a trecut pe la toate celelalte formaţiuni politice importante.

One thought on “Managerul Spitalului Judeţean şi directorul medical au devenit membri PNL

  1. Ovidiu Mimor, directorul Spitalului Judeţean Botoşani este decis să îl acţioneze în judecată pe preşedintele PNL Florin Ţurcanu cel care a făcut o serie de acuzaţii foarte grave astăzi într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

    Florin Ţurcanu i-a acuzat de furt pe Ovidiu Mimor şi Mihai Ţâbuleac, directorul Spitalului Judeţean şi respectiv preşedintele Consiliului Judeţean.

    „Cât stai la Putna la umbră şi bei vin rece nu ai timp să te ocupi de Spitalul Judeţean. Îl cunosc pe Mimor mai bine ca voi. El se gândeşte când pleacă de acasă câţi bani face la cabinetul lui fără să dea chitanţă şi cât fură de la Spitalul Judeţean. Şi acum împarte şi cu Ţâbuleac. Pe timpul PNL-ului împărţea singur. La partid nu a dat niciun leu şi îmi asum acest lucru. PNL-ul nu a primit de la Mimor nici cotizaţia care trebuia să o dea pe lună”, a declarat astăzi Florin Ţurcanu.

    În urma acestei declaraţii, Ovidiu Mimor s-a decis să îl acţioneze în judecată pe liderul PNL pentru calomnie şi să-i solicite daune morale în valoare de 100.000 de euro.

    Comunicatul de presă trimis de Ovidiu Mimor:

    Conform Ordinului MS nr 323/18 aprilie 2011 privind aprobarea Metodologiei si criteriilor minime obligatorii pentru clasificarea spitalelor in functie de competenta si Ordinului MS nr 729/26 mai 2011 privind clasificarea provizorie pana la data de 31.12.2011 a Spitalului Judetean de Urgenta “Mavromati” Botosani in categoria a III a cu plan de conformare, in structura spitalului de categoria a III a este obligatorie existenta sectiilor de obstetrica ginecologie(cu specificarea de nivel minim II)neonatologie, pediatrie, psihiatrie cu asigurarea de personal si linii de garda pentru aceste specialitati.

    Conform acelorasi ordine nu avem voie sa infiintam sectii/compartimente noi, similare celor existente in unitati sanitare cu paturi din aceeasi localitate.

    Desi avem cabinete de obstetrica ginecologie si psihiatrie in cadrul Ambulatoriului Integrat, conform legislatiei mentionate nu putem asigura continuitatea prin linii de garda, conform afirmatiilor eronate facute de catre dl Dr. Oprisanu si dl deputat Turcanu.

    Prin afirmatiile facute dumnealor cauta sa dizinformeze atat populatia cat si cadrele sanitare.

    Afirmatiile calomnioase aduse la adresa managerului Spitalului Judetean de Urgenta “Mavromati” Botosani – dr. Mimor Ovidiu vor fi prezentate instantei de judecata , solicitand despagubiri morale in valoare de 100.000 euro.

    CAND S-A MINTIT ATUNCI SAU ACUM ? CINE A MINTIT ? DE TOATE ACESTEA ESTE „VINOVATA ” PRESA CA A SCRIS SI NU A STERS ACESTE DECLARATII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *