Mobilier defect sau primit cu întârziere în unele şcoli pentru clasele pregătitoare

clasa fara eleviProbleme cu mobilierul şcolar pentru clasele pregătitoare în unele şcoli din Botoşani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, înmai multe unităţi de învăţământ s-au înregistrat întârzieri sau returnări de mobilier care nu era standard. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, speră că şcolile să îşi rezolve această problemă, astfel încât elevii să nu aibă de suferit.

La Şcoala 2 Botoşani s-a returnat o parte din mobilier, care avea mici defecţiuni. Au spus că zilele acestea soseşte, astfel încât clasele pregătitoare vor avea mobilier în prima zi de şcoală. Sper să nu existe disfuncţionalităţi în acest sens. Voi merge pe traseu sâmbătă şi duminică, ca să văd cum sunt şcolile„, a spus şefa IŞJ.

Clasele pregătitoare au fost dotate cu materiale didactice de Ministerul Educaţiei. Astfel, s-au primit truse geometrice, tăbliţe magnetice cu litere, alfabetar, echipamente sportive precum mingi, saltele de gimnastică, materiale pentru geografie, instrumente de măsurare şi diverse jocuri cu jetoane.

La nivelul judeţului, în acest an şcolar vor fi 228 de clase pregătitoare.

4 thoughts on “Mobilier defect sau primit cu întârziere în unele şcoli pentru clasele pregătitoare

  1. Nu stiu cum s au pregatit alte scoli ,dar va pot spune ca la scoala nr.12 Botosani la clasa pregatitoare unde va merge fiul meu pina astazi nu erau banci ,sala de clasa e goala ,si e posibil ca pina luni sa ajunga mobilierul, dar ce m a nemultumit cel mai tare e faptul ca dulapurile si materialele necesare clasei vor trebui cumparate din bani nostri ,e normal ca parintii sa cumpere mobilier pentru sala de clasa?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nici la sc. nr. 7 nu era ajuns mobilierul si nici altceva….de ce nu se implica nimeni….stiind ca in alte scoli din oras situatie e cu totul alta???VEZI SC. NR 11;SC. NR.6;s.a.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    peste tot aceeasi problema,la sc. nr. 7 nici azi nu era venit mobilierul…pardon ba da 30 de scaune pentru trei clase pregatitoare….frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *