Prefectul către directorii de şcoli: Luaţi măsuri împotriva acelor cadre didactice care îi obligă pe elevi să facă meditaţii contra cost

Adrian Constantinescu, prefectul judetului Botosani
Adrian Constantinescu, prefectul judetului Botosani

Prefectul Adrian Constantinescu a cerut directorilor de şcoli să ia măsuri împotriva acelor cadre didactice care îi obligă pe elevi să facă meditaţii contra cost. Acesta le-a trasat o serie de măsuri cerându-le să nu ignore situaţiile de acest gen, semnalate de elevi sau părinţi. Totodată prefectul a acuzat că elevii sunt prea încărcaţi cu teme, mai ales la sfârşit de săptămână.

Vă rog să se monitorizeze riguros acest aspect discutat ş î anul şolar precedent. În viitorul apropiat va incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din decembrie. Va atrag atentia de pe acum ca va este interzis cu desavarsire sa folositi scolile, anexele scolare, dotarile acestora, microbuzeler scolare pentru organizarea actiunilor cu caracter electoral„, le-a mai spus prefectul directorilor, în cadrul unei şedinţe organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

El a cerut, de asemenea, desfiinţarea serviciului pe şcoală, afirmând că paza de la uşă poate să fie asigurata de personalul nedidactic auxiliar, femeie de serviciu, paznic şi nu de cadre didactice sau elevi.

One thought on “Prefectul către directorii de şcoli: Luaţi măsuri împotriva acelor cadre didactice care îi obligă pe elevi să facă meditaţii contra cost

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ma bucur in sfarsit, cu serviciul pe scoala sunt de acord sa nu fie executat de profesori. Avem si altceva mai bun de facut in pauze decat sa pazim la fumat copii care acasa fumeaza cu acordul parintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *