Botoşănenii sunt mai mulţumiţi de condiţiile din Spitalul Judeţean, potrivit unui sondaj

bolnavi in saloane noiPacienţii Spitalului Judeţean se declară mulţumiţi de condiţiile pe care le oferă la această dată spitalul. Conducerea unităţii spitaliceşti a împărţit nişte chestionare la externarea pacienţilor, cu privire la gradul de satisfacţie al acestora şi a constatat că răspunsurile date de pacienţi sunt satisfăcătoare. Astfel, potrivit managerului Spitalului Judeţean, Gheorghe Damian, chestionarele au fost completate de un număr de 125 de pacienţi. Toţi aceştia au răspuns că sunt mulţumiţi de procedura de internare, iar  98% dintre cei chestionaţi au declarat că medicamentele au fost procurate şi administrate de spital şi s-au declarat mulţumiţi de atitudinea medicilor de salon.

De asemenea, 96% dintre pacienţi s-au declarat mulţumiţi de atitudinea asistenţilor medicali, în timp ce 88% s-au declarat mulţumiţi de condiţiile de cazare, iar 84% s-au declarat mulţumiţi de mâncarea primită în spital.

În general, bolnavii sunt mulţumiţi de asistenţa medicală acordată. Pe viitor rămâne în atenţia noastră preocuparea permanentă privind condiţiile igienico-sanitare din secţiile şi compartimentele spitalului, prevenirea apariţiei infecţiilor nosocomiale şi îmbunătăţirea gradului de satisfactie al pacienţilor internaţi„, a spus Damian.

Spitalul Judeţean se află încă în reabilitare, pacienţii fiind mutaţi însă într-o parte a clădirii modernizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *