Prefectul de Botoşani: Există cadre didactice cu grave probleme de comportament sau cu etilism cronic

prefectul Adrian Constantinescu
prefectul Adrian Constantinescu

Prefectul Adrian Constantinescu cere cadrelor didactice să îşi facă controalele medicale înainte de începerea anului şcolar. Acesta a declarat marţi, în cadrul unei întruniri cu directorii şcolilor din judeţ şi cu inspectorii Inspectoratului Şcolar Judeţean, că exista cadre didactice cu grave probleme de comportament sau cu etilism cronic.

 „Implicati-va in rezolvarea de durata a problemelor din colectiv. Faceti demersurile necesare şi nu neglijati niciun aspect care ar putea periclita buna desfasurare a procesului de invatamant. Atentie la controlul medical si psihologic al cadrelor didactice, control  de inceput de an scolar”, le-a spus prefectul directorilor de şcoli.

Adrian Constantinescu a mai cerut verificarea periodică a chioscurilor din incinta sau curtea scolii şi interzicerea comercializării de către acestea a bauturilor energizante si a altor produse nesanatoase. Prefectul le-a atras atenţia directorilor ca igienizarea spaţiilor din şcoală să se facă cel puţin săptămânal pentru  clase şi cel puţin zilnic pentru grupurile sanitare.

2 thoughts on “Prefectul de Botoşani: Există cadre didactice cu grave probleme de comportament sau cu etilism cronic

  1. Da,la Tudor Vladimirescu de Avrameni exista doua cadre didactice(invatatori)cu etilism cronic care stau de ani de zile pe functie si nu stau „prost” nici cu igiena dar nici cu competenta!Dar nimeni n-a luat nicio masura pana acum.Casa lor este peste drum de scoala dar daca intra cineva in curte…iese intoxicat si muscat de caini de-acolo!

  2. Corect domnule prefect! Dar stiati ca conducera Isj are grave probleme de comportament ….. inspector de istorie cu gradul didactic II. Numai la Botosani se putea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *