Fostul prefect conduce la Botoşani partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu

Prefectul Cristian Roman
fostul prefect Cristian Roman

Partidul Forţa Civică (PFC), al cărui preşedinte este, de sâmbătă, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a desemnat un  preşedinte interimar şi la organizaţia din Botoşani. Este vorba de fostul prefect de Botoşani, Cristian Roman, care a primit împuternicire de a prelua conducerea organizaţiei judeţene a PFC.

Am primit împuternicirea de a prelua această organizaţie şi de a o pregăti pentru testul de a participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Am decis să renunţ la cariera de înalt funcţionar public şi să să mă alătur unui proiect care aş vrea să rupă barierele unor cutume politice”, a spus Roman.

Noul lider al PFC susţine că este dispus „să facă totul ca acest proiect să reuşească”.

El se consideră un om de dreapta, însă spune că nu se putea întoarce în PNL, pentru că „nu mai era locul de unde a plecat acum câţiva ani”.

7 thoughts on “Fostul prefect conduce la Botoşani partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu

  1. ce a demonstrat asta ca stie sa faca, pana acum? nika…….vrea in politica, adica acolo unde se mananca kkt la greu si daca tot esti incompetent, ti-ar sta bine ori deputat, ori senator…..adica latrator de serviciu…..intai inhama-te la o munca serioasa, fa ceva si apoi da…..poti candida dac ai rezultate bune…daca nu……treci tot la munca!

  2. Mai Christiane- securist ce esti! Ai plecat din FSN in PNTCD, apoi in PSD apoi in PD,apoi in PNL,apoi simpatizant PDL si acum in PFC.Cum numesti tu asta? Eu si multi cetateni ca mine o numim traseism politic si pupincurism al tuturor timpurilor.Asa ca da-i-nainte cu tupeu. Rusine, bun simt, omenie – iti spun ceva toate astea? NU? MA ASTEPTAM LA ASA CEVA DE LA TINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *