Prefectul nu mai vrea maşini cu volan pe dreapta înmatriculate la Botoşani

masina cu volan pe dreaptaPrefectul de Botoşani, Adrian Constantinescu, se opune ideii înmatriculării maşinilor cu volan pe dreapta. El consideră că maşinile aduse în special din Marea Britanie sunt un pericol pentru circulaţie, însă nu poate dispune o măsură doar pentru judeţul Botoşani. De aceea, Constantinescu cere ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să emită un ordin prin care să interzică înmatricularea acestor vehicule în România.

Este foarte greu pentru un şofer aflat pe scaunul din dreapta să facă o depăşire. Aceste maşini sunt un risc nu doar pentru cei care le conduc, ci şi pentru ceilalţi şoferi„, a spus Constantinescu.,

Prefectul spune, de asemenea, că a mers în toată Europa, însă nicăieri nu a văzut maşini cu volan pe dreapta înmatriculate.

11 thoughts on “Prefectul nu mai vrea maşini cu volan pe dreapta înmatriculate la Botoşani

  1. O fi fost in Republica Moldova,nu in Europa…Se face de tot risul cu afirmatiile astea…A rezolvat toate problemele judetului,asta i-a ramas…Vai de mama lui de ….apolitic….

  2. carevasazica or’ cele inscrise pana acum au fost inmatriculate ilegal, or ‘ domn prefect vrea sa un ordin mai presus de o lege. din aceasta dilema nu putem iesi! am zis!

  3. Este o propunere foarte bună!În România circulându-se pe dreapta,maşinile cu volan pe stânga nu trebuie înmatriculate.Exemplul cu depăşirea este edificator!

  4. Dupa logica de 2 lei a acestui politruc nu ar trebui lasati sa circule cu masinile proprietate(care au volan pe partea dreapta) in Romania cetatenii Marii Britanii,pentru ca ar fi dificil sa efectueze depasiri?Atunci sa propuna sa nu fie lasati la granita sa intre in Ro,ar fi mai simplu,nu?Si e prefect,hmmmm?

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    volan pe dreapta sau pe stanga… tot pe drumuri de kkt se circula. pe astea cine le interzice?

  6. Sînt perfect de acord, vizibilitatea intr-o depasire este aproape nula pana soferul nu iese cu jumatate de masina de pe sensul de mers (in cazul in care in fata are o masina mai mare), care foarte usor poate duce la evenimente nedorite.
    Am cateva intamplari cu astfel de masini, care pur si simplu ma trezeam cu ele in fata de dupa o alta masina.
    PS. calitatea drumului nu are nici o legatura cu pozitia volanului, desi platin ceea ce platim pentru a carpi gropi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *