Florin Ţurcanu: Domnul Cătălin Buhăianu este membru PSD

Liviu Campanu, Catalin Buhaianu si Florin TurcanuLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că deputatul Cătălin Buhăianu este membru PSD şi că va candida pe litele parlamentare din partea acestei formaţiuni politice. Declaraţia a fost făcută luni, după ce, vineri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii PSD au negat faptul că Buhăianu ar fi membru PSD şi ar fi cerut vreun post de parlamentar.

Sunt convins că, Cătălin Buhăianu va fi unul din candidaţii susţinuţi de PSd pe unul din colegii. Nu ştiu pe care din ele, dar va fi susţinut. Asta este realitatea. Azi nu putem minţi şi după două săptămâni să venim în faţa electoratului şi să le spunem altceva. PSD mai are o alianţă de centru-stânga cu UNPR, iar un colegiu va reveni UNPR, şi mai au şi ei doi parlamentari. Sunt USL. Asta este regula şi o luăm ca atare. Ne-am asumat această guvernare împreună şi nu avem de ales„, a spus liderul PNL Botoşani.

PNL şi PSD urmează să stabilească colegiile parlamentare.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: Domnul Cătălin Buhăianu este membru PSD

  1. hai ma terminati cu prostiile astea! NU va candida nici un Buhaianu in Botosani! Florine, lasa prostiile ca nu castigi electorat cu asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *